Huset Venture Nordjylland på kystvejen

VentureHusene i Danmark

Venturehusene i Danmark er opstået ud fra samme ønske om at skabe job på særlige vilkår, og er derfor alle en del af et socioøkonomisk interessefællesskab, der samarbejder og hjælper hinanden med relevante spørgsmål og udfordringer.

Der er i alt fem Huset Venture-virksomheder i Danmark, som tilbyder forskellige serviceydelser. Huset Venture Nordjylland er en selvstændig enhed med egen ledelse, mens de øvrige Huse alle hører under hovedledelsen i Aarhus.

Huset Venture Nordjylland – Økonomi og administration, praktisk virksomhedsservice, reklame og kommunikation, afklarings- og udviklingsforløb.

Huset Venture Aarhus – HV-reklame, regnskabsservice, IT-Genbrug, IT-reparation, afklarings- og udviklingsforløb.

Huset Venture Kolding – Designprodukter af genbrugsmaterialer, produktion & pakkeri, shop & showroom, afklarings- og udviklingsforløb.

Huset Venture Ringkøbing – Kunst- og håndarbejdebutik, træ- og metalværksted, vikarbureau, IT & Multimedie, grøn service, afklarings- og udviklingsforløb.

Huset Venture Storkøbenhavn – Systue & skrædderi, tekstile hjælpemidler, bæredygtige firmagaver, regnskabskurser, afklarings- og udviklingsforløb.