Fleksjobudvikling

Fleksjobudvikling og afklaring

Hjælp til fleksjob?
Er du fleksjobsøgende? Og er du måske kørt fast i en lang række ansøgninger, der ikke har givet pote endnu? Trænger du til at mærke, at dine kompetencer, erfaringer og din særlige personlighed bliver brugt og værdsat? Så kan vi hjælpe dig:

Vi tror på dig 
Huset Venture Nordjylland understøtter og udvikler din indsats for at få et godt job. Og vi tror på dig: Vi tror på, at alle mennesker har mulighed for at få et meningsfuldt job. Vi tror på, at der er brug for alle. Det handler ikke om at have ”gode kort” på hånden. Men om at spille de kort, man har, rigtigt.

– og åbner døre til fleksjob
Vi råder over og igangsætter fortløbende en bred vifte af arbejdsmarkedsmålrettede indsatser og forløb, som har til formål at åbne døre til jobs for mennesker med en enten fysisk, psykisk eller social funktionsnedsættelse.
Samtidigt arbejder vi på at hjælpe arbejdsgivere med at finde de rette kandidater – og til at tage socialt ansvar ved at forankre det rummelige arbejdsmarked i deres virksomhed.

Hjælp til jobmatch  
Det er, når vi hjælper dig til at finde det helt rette match mellem dine kompetencer og en virksomhed, at det hele går op i en højere succeshistorie. Dem har vi rigtig mange af i ærmet, og vi vil også gerne være med til at skabe din.

Rent praktisk tilpasses et jobmålrettet forløb til dig personligt og foregår som et samarbejde mellem dig, din rådgiver på Jobcentret og os.

– med fokus på dine ressourcer
I forløbene fokuserer vi på (udvikling af) dine ressourcer. Vi understøtter dig i at afklare og udvikle dine drømme, ønsker og kompetencer, og vi hjælper dig med at definere dine skånehensyn og eventuelle udviklingspotentialer i forhold til dit fremtidige fleksjob.

Tal med din rådgiver
Det er jobcenteret, der bevilger forløbene hos os. Hvis du kan se dig selv i ovenstående, skal du derfor som det første tage fat i din rådgiver på jobcentret. Så er du i gang.