Virksomhedsservice

Praktisk virksomhedsservice

Skal dine lønudgifter være så præcise, at du kun betaler løn for de timer, dine opgaver kræver? Har din virksomhed opgaver, der ikke matcher et 37-timers job, men som skal løses? Og vil du gerne tage et socialt ansvar i samme åndedrag?

Så har vi løsningen:

Huset Venture Nordjylland arbejder for at matche kompetente og dygtige fleksjobkandidater med de rette virksomheder – med henblik på kandidatens ansættelse i fleksjob. Hvis din virksomhed har opgaver til kandidaten, men gerne vil undgå administrationen af fleksjobansættelsen, kan du overlade denne til os. Tjek vores FleXansat-koncept fra menuen

Huset Venture Nordjylland har stor positiv erfaring med fleksansættelser i nordjyske virksomheder, hvor de fleksjobansatte løser opgaver som f.eks. regnskab og bogholderi, reklame og kommunikation, it, logistik, lager/pedel, rengøring, kantineservice og meget mere.

Vi opererer på almindelige markeds- og konkurrencevilkår, og du kan købe stort set alle typer virksomhedsservice hos os. I præcist det timetal, du har behov for. Spildtid findes ikke i vores systemer.

Ud over en fleksibel og skræddersyet løsning til din virksomheds opgaver, får du også – helt gratis – socialt ansvar med i købet:

Når din virksomhed benytter fleksjobansatte, er du nemlig med til at forankre det rummelige arbejdsmarked i virkeligheden. Samtidigt styrker du din virksomheds CSR-profil. Uden anden indsats end at dine opgaver bliver løst perfekt.

Læs mere om vores forskellige tilbud fra menuen