Flemming ordner bænken

Praktisk virksomhedsservice

Lønsom arbejdskraft med indbygget socialt ansvar
Har din virksomhed opgaver, der ikke matcher et 37-timers job, men som skal løses? Vil du gerne tage et socialt ansvar? Og skal dine lønudgifter samtidigt være så præcise, at du kun betaler løn for de timer, dine opgaver kræver? Så har vi løsningen:

Kompetente medarbejdere – uden ansættelse
Huset Venture Nordjylland arbejder for at matche kompetente og dygtige fleksjobgodkendte med de rette virksomheder. Formålet er at ansætte den fleksjobgodkendte til opgaveløsning hos dig.
Hvis din virksomhed gerne vil undgå ansættelse, men stadig har opgaver, der passer til den fleksjobgodkendte, kan ansættelsen ske gennem os. Tjek vores FleXansat-koncept fra menuen.

Bredt spektrum af opgaveløsning
Huset Venture Nordjylland har bred og positiv erfaring med fleksjobansættelser i nordjyske virksomheder, hvor de fleksjobansatte løser opgaver som f.eks. regnskab og bogholderi, reklame og kommunikation, it, logistik, lager/pedel, rengøring, kantineservice og meget mere.

Vi opererer på almindelige markeds- og konkurrencevilkår, og du kan købe stort set alle typer virksomhedsservice hos os. I præcist det timetal, du har behov for.

Ud over en fleksibel og skræddersyet løsning til din virksomheds opgaver, får du også – helt gratis – socialt ansvar med i købet:

Styrker din virksomheds CSR-profil
Når din virksomhed benytter fleksjobansatte, er du nemlig med til at forankre det rummelige arbejdsmarked i virkeligheden. Samtidigt styrker du din virksomheds CSR-profil. Uden anden indsats end at dine opgaver bliver løst perfekt.

Læs mere om vores forskellige tilbud fra menuen.