Fleksjobansat

FleXansat

Fleksibel arbejdskraft uden spildtid
Har din virksomhed brug for hjælp til f.eks. at forberede mødelokaler, lave kaffe og/eller frokost? Mangler du en person til at rydde op på lageret, ordne pedelopgaver eller gøre rent? Er der brug for ekstra hjælp på kontoret eller i receptionen?

Og passer ingen af opgaverne til et fuldtidsjob – men måske til et mindre timetal; tilpasset de aktuelle opgaver?

Alsidig service til din virksomhed
Løsningen ligger lige for i vores unikke koncept, ”FleXansat”, som betyder, at du kan købe stort set alle typer virksomhedsservice hos os. Enten fast eller ad hoc.
Serviceopgaverne bliver løst af vores dygtige og stabile fleksjobansatte, der via FleXansat-konceptet er ansat hos os, men som udfører opgaverne hos dig.

Vi klarer papirarbejdet
Din virksomhed kan opnå alle fordelene ved at gøre brug af fleksjobansattes ressourcer og kompetencer, mens papirarbejdet og det personalejuridiske ansvar ligger hos os. Vi sender dig blot en faktura for udført arbejde hver måned, og du betaler kun for de timer, den fleksjobansatte lægger i din virksomhed. Det er let, fleksibelt og effektivt.

Ønsker du en bredere indsats, kan Team Venture måske være en idé, ligesom vi selvfølgelig kan skræddersy helt særlige løsninger, der passer til din virksomheds behov.

Socialt ansvar til din CSR-profil:
Med FleXansat tager du et solidt socialt ansvar. På den måde styrker du din virksomheds CSR-profil og får mulighed for at bruge dette direkte i din markedsføring.

Kontakt Charlotte Sletting Fisher på 20 53 38 54 eller cfi@hv-nord.dk for mere information