Fleksjobansat

FleXansat & FleXansat+

Har din virksomhed brug for hjælp til f.eks. at forberede mødelokaler, lave kaffe og/eller frokost? Mangler du en person til at rydde op på lageret, ordne pedelopgaver eller gøre rent? Er der brug for ekstra hjælp på kontoret eller i receptionen?

Og passer ingen af opgaverne til et fuldtidsjob – men måske til et mindre timetal skræddersyet til de aktuelle opgaver?

Så har vi løsningen til dig: Vores unikke koncepter ”FleXansat” og ”FleXansat+’” betyder, at du kan købe stort set alle typer virksomhedsservice hos os. Enten fast eller ad hoc.

Serviceopgaverne bliver løst af vores dygtige og stabile fleksjobansatte, der via FleXansat-konceptet er ansat hos os, men som udfører opgaverne hos dig. På den måde ligger alt det personaleadministrative hos os, og vi sender blot en faktura for udført arbejde hver måned.

Vælger du FleXansat+ er der vikardækning med i prisen. På den måde er du sikker på at få løst dine opgaver, hvis den fleksjobansatte f.eks. er syg eller har ferie.

Socialt ansvar til din CSR-profil:
Med FleXansat eller FleXansat+ tager du et solidt socialt ansvar. På den måde styrker du din virksomheds CSR-profil og får mulighed for at bruge dette direkte i din markedsføring.

Kontakt Charlotte Sletting Fisher på 20 53 38 54 eller cfi@hv-nord.dk for mere information