Fleksjobansat

FleXansat

– fleksibel arbejdskraft uden spildtid og papirarbejde

Har din virksomhed brug for hjælp til f.eks. at forberede mødelokaler, lave kaffe og/eller frokost? Mangler du en person til at rydde op på lageret, ordne pedelopgaver eller gøre rent? Er der brug for ekstra hjælp på kontoret eller i receptionen?

Og passer ingen af opgaverne til et fuldtidsjob – men måske til et mindre timetal; tilpasset de aktuelle opgaver?

Så har vi løsningen til dig: Vores unikke koncept, ”FleXansat”, betyder, at du kan købe stort set alle typer virksomhedsservice hos os. Enten fast eller ad hoc.

Serviceopgaverne bliver løst af vores dygtige og stabile fleksjobansatte, der via FleXansat-konceptet er ansat hos os, men som udfører opgaverne hos dig.

På den måde kan din virksomhed opnå alle fordelene ved at gøre brug af fleksjobansattes ressourcer og kompetencer, mens papirarbejdet og det personalejuridiske ansvar ligger hos os.

Vi sender dig blot en faktura for udført arbejde hver måned, og som sådan betaler du kun for de timer, den fleksjobansatte lægger i din virksomhed. Det er let, fleksibelt og effektivt.

Du kan også gøre brug af vælge Team Venture, ligesom vi selvfølgelig kan skræddersy helt særlige løsninger, der passer til din virksomheds behov.

Socialt ansvar til din CSR-profil:
Med FleXansat tager du et solidt socialt ansvar. På den måde styrker du din virksomheds CSR-profil og får mulighed for at bruge dette direkte i din markedsføring.

Kontakt Charlotte Sletting Fisher på 20 53 38 54 eller cfi@hv-nord.dk for mere information