Regnskab

Professionel hjælp til en velplejet bundlinje
Huset Venture Nordjyllands regnskabs- og administrationsafdeling er et professionelt team, der ser det som sin fornemste opgave at hjælpe dig til en velplejet bundlinje, der giver overblik og ro i sjælen.

Udgangspunkt i dine behov
Vælger du at overlade dit regnskab til os, starter vi med en snak om, hvad dine behov er. Herefter fastlægger vi opgaven på en måde, som sikrer, at alle regler og lovkrav bliver overholdt. Vi sørger også for, at du selv kan gennemskue dine regnskaber, og at dine ting bliver afleveret til tiden, ligesom vi tager vare på, at alt bliver fulgt til dørs. Hver gang.

Vi klarer benarbejdet og står til rådighed
Når vi sammen har fastlagt opgaven, kan du trygt overlade benarbejdet til os. Så tager vi den derfra – og står i øvrigt til rådighed med vejledning og sparring, hvis du har spørgsmål ud over den planlagte opgave.

Under menupunkterne får du et indtryk af de regnskabsmæssige indsatsområder, vi arbejder indenfor. Bl.a. er vi eksperter i kirkeregnskaber og hjælper med økonomien i godt 30 kirker i Nordjylland. Men vi tager naturligvis også hånd om økonomien for dig, som er selvstændig erhvervsdrivende.

Uforpligtende møde
Vi vil gerne møde dig til en kop kaffe, hvor vi fortæller nærmere om vores pallette af ydelser – og om, hvad vi kan gøre for dig. Klik ind på ”Kontakt”. 

Læs mere om vores forskellige kompetencer og ydelser fra menuen.