Jobskaberen

Jobskaberen

Styrker dine fleksjobmuligheder
Kunne du tænke dig et forløb, der er 100% tilrettelagt til dig? Og som i den grad styrker dine muligheder for at få et fleksjob?

13 uger med afsæt i dine drømme
Jobskaberen er et 13-ugers forløb, hvor du og din vejleder hos Huset Venture Nordjylland har en ugentlig samtale. Samtalerne er rettet mod at få dine kompetencer og gode egenskaber frem i lyset – og selvfølgelig mod at få et job.
Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og drømme for fremtiden og går målrettet efter at optimere din ansøgning og dit CV, så du trygt kan søge de job, du virkelig brænder for.

Coacher dine potentialer frem i lyset
Du er den aktive part på forløbet, og du kan forvente lettere hjemmearbejde fra gang til gang. Men vi har din ryg. Vi sparer med og coacher dig og søger for, at du selv får øje på dine stærke sider og bruger de potentialer, vi ved, du besidder.

Hjælp til at kontakte arbejdsgivere
Vi hjælper dig også gerne med at kontakte arbejdsgivere – og vi giver gerne virksomhederne gode råd, hvis de har brug for mere viden om fordelene ved at ansætte en person i fleksjob.

Henvisning fra jobcentret
Hvis Jobskaberen lyder som noget for dig, så kontakt jobcentret, der skal henvise dig til forløbet.

Du er også altid velkommen til at kontakte Charlotte Sletting Fisher på 20 53 38 54 eller CFI@hv-nord.dk hvis du vil vide mere om forløbet.