Team Venture

Team Venture

Vil din virksomhed/arbejdsplads gerne gå forrest i forhold til at tage socialt ansvar på arbejdsmarkedet – og gøre en positiv indsats for mennesker, som har behov for ansættelse på særlige vilkår?

Så er et samarbejde med vores Team Venture en oplagt mulighed. I Team Venture hjælper vi mennesker, der har brug for lidt ekstra hjælp og støtte til at indtræde på arbejdsmarkedet og indgå i dagligdagen på en driftig og travl virksomhed.

Team Venture fungerer ved, at din virksomhed investerer i et, på forhånd aftalt, antal timer om ugen for faste opgaver, der skal løses. Det kan f.eks. være pakkeopgaver, rengøring, kantine- eller piccolineservice. Disse opgaver bliver løst af stabile og fleksible fleksjobansatte fra Team Venture. Vi garanterer for, at opgaverne altid bliver løst, da der er vikardækning med i prisen.

Ud over at investere i disse timers dagligt arbejde, stiller du din virksomhed til rådighed som øvebane for et lille hold Team Venture-deltagere. Deltagerne samarbejder med vores fleksjobansatte om at løse opgaver for jer. Derudover kan de også løse forskellige praktiske ad hoc-opgaver.

Vi sidemandsoplærer og støtter deltagerne, som får et fagligt, socialt og personligt løft – og som får din virksomheds kultur og værdier ind under huden. Du vil opleve deltagerne udvikle en stolthed over og tilknytning til arbejdspladsen, som kun opnås gennem en langvarig, daglig og håndholdt indsats; direkte på din virksomhed. Derfor kan Team Venture også være en god rekrutteringsmulighed for virksomheden.

Vi står for daglig koordinering af deltagerne, kontakt til kommune mm., og en af vores socialfaglige medarbejdere altid er til stede sammen med deltagerne på arbejdspladsen. Derfor er der intet administrativt eller praktisk besvær for dig. 

Vi vil meget gerne komme ud til dig og fortælle mere om Team Venture. Kontakt Charlotte Sletting Fisher på 20 53 38 54 eller cfi@hv-nord.dk og hør nærmere.