– De tager sig af alt mit regnskab

Tine Bilgram– Jeg er så dårlig til regnskab. Jeg forstår ikke, at nogen kan finde ud af det. Så jeg er taknemmelig for Huset Venture Nordjyllands regnskabsafdeling. De tager sig af alt mit regnskab. Jeg behøver ikke engang en revisor, fordi det hele er så klokkeklart. Det kører bare.

Tine Bilgram (tv. i billedet) har haft forretningen ”Bilgram Læring og Forandring” i godt 15 år. Og gennem de sidste 4 har Huset Venture Nordjylland stået for hendes regnskaber.

– Jeg havde en revisor før. Og hun var god, men Huset Venture Nordjylland er mere mig. Jeg kan godt lide kombinationen af faglig dygtighed og socialt ansvar. Den passer godt med mit menneskesyn.

Tine Bilgram er bachelor i musik. Hun har blandt meget andet undervist i musik i 15 år. Og blev også musiklærer på Autismecenter Nordbo. Her fik Tine et stort hjerte for disciplinen at flytte mennesker fra a til b; i psykologisk retning. Og for mødet mellem mennesker. En diplomuddannelse i psykologi samt en kandidat i lærings- og forandringsprocesser samt uddannelser indenfor kognitiv terapi betyder, at Tine fortsat kan gå dybere med de mennesker, hun har i terapi i sin virksomhed.

– Og så er det jo ikke regnskab, man vil bruge sin tid på, siger Tine og lyser op i et stort smil.

På et tidspunkt var Tine med til at starte en socialøkonomisk virksomhed, og derigennem fik hun forbindelse til Huset Venture Nordjylland. Tine mente, at Husets formål og filosofi passer rigtig godt med hendes eget menneskesyn: At man altid skal hjælpe andre. At man skal give lidt ud af sig selv.

– Og det gør de virkelig hos Huset Venture Nordjylland. Ikke blot er de nogle tal-tryllekunstnere. Man møder også altid venlighed og fleksibilitet hos dem. Det er bare rart at komme i Huset, slutter Tine. 

 


Min hjemmeside er uundværlig

Life Care Studio– Det er en vigtig del af forretningen at have en hjemmeside, smiler yogalærer og alternativ behandler, Susanne Hedberg. – Det er jo ens ståsted overfor kunderne. Da jeg skulle have bygget min, anbefalede en bekendt Huset Venture Nordjylland. Og dér fik jeg en løsning, der var designet præcist til mine ydelser.

I over 20 år har det været Susannes mission at hjælpe det enkelte menneske til at vedligeholde og udvikle både mental og fysisk velvære og sundhed. – Det kan være forskellige behandlinger, der skal til, men yoga er for alle, uanset alder og erfaring, smiler hun.

Healing, hypnose og mindfulness er blandt de forskellige discipliner i Life Care Studio. – Og ja, jeg har prøvet de øvelser og behandlinger, jeg benytter, på egen krop. Det giver en ekstra dimension at arbejde ud fra, når jeg målretter behandlingerne til det individuelle menneske, siger hun.

– Min hjemmeside er uundværlig i formidlingen af dét, jeg kan hjælpe andre med. Så jeg er virkelig glad for Huset Venture Nordjyllands arbejde. Også fordi de samtidigt udviklede et nyt logo – og tog fantastiske billeder.

– Det var mit mål at fremstå præcis som jeg er: Afslappet, smilende og professionel. Og samtidigt som en almindelig kvinde, der værdsætter sundhed i krop og sjæl. Det mål er bestemt blevet opfyldt, og jeg er ovenud tilfreds med resultatet, slutter Susanne Hedberg.

 


Mød en af vores kunder

Unioil SupplyUnioil Supply A/S har flere års erfaring med at levere brændstofprodukter og dertil relaterede services til shippingindustrien. ”Vi har en travl hverdag, hvor resultaterne tæller”, understreger Susanne Strandgaard Larsen, der er ansvarlig for virksomhedens FleXansatte medarbejder  i Aalborg-afdelingen. 

Virksomheden har gennem længere tid været tilknyttet denne  attraktive ansættelsesordning, hvor det er muligt at holde fokus på forretningen og samtidig tage et socialt ansvar, uden at skulle spekulere på det personaleadministrative. 

”For vores virksomhed er det vigtigt, at skabe mere end økonomisk vækst. Ud over omsætning og bundlinje handler det hele tiden om at se nye muligheder – og så er det god stil at gå forrest med en positiv CSR-politik. Samtidig får vi udført en række opgaver, som vi sætter stor pris på i hverdagen”, tilføjer hun. 

Susanne Strandgaard Larsen værdsætter samarbejdet med Huset Venture Nordjylland, som tilbyder netop denne ordning. Med ordnin¬gen bliver fleksjobkandidater matchet mellem arbejdsgiver og opga¬ver således, at den enkelte virksomhed får en kompetent og stabil arbejdskraft, og samtidig minimeres det administrative arbejde. 

”Det er en god ordning, som jeg kun kan anbefale andre små og mellemstore virksomheder at bruge. Den såkaldte FleXansat-ordning er fantastisk for os som virksomhed. Vi modtager blot en månedlig faktura på de udførte timer, og får udført de opgaver, der er behov for. Det er nemt og fleksibelt – og samtidig er vi med til at tage et socialt ansvar, med hjælp fra specialister. Det betyder nemlig meget, at have en virksomhed som Huset Venture Nordjylland som samarbejdspartner”, fastslår hun.