Partnerskaber for fleksjobansættelse

Er du virksomhedsejer eller rekrutteringsansvarlig på din arbejdsplads? Og har du overvejet at ansætte en person i fleksjob til at varetage de opgaver, der skal løses, men som ikke kan fylde et fuldtidsjob ud? Samtidigt med, at du tager et socialt ansvar?

Så har Huset Venture Nordjylland en række fordelagtige partnerskabsaftaler, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af ansættelsen.

Vi opererer med forskellige modeller:

Small: Du kan ansætte en person i fleksjob gennem os. På den måde har din virksomhed ingen papirarbejde eller personalejuridisk ansvar; det tager vi os nemlig af. Du betaler kun for de timer, den fleksjobansatte lægger i din virksomhed.

Medium: Din virksomhed ansætter en eller flere personer i fleksjob igennem os. På den måde har din virksomhed ingen papirarbejde eller personalejuridisk ansvar; det tager vi os nemlig af. Desuden søger vi altid for vikardækning ved ferie eller sygdom.

Large: Din virksomhed betaler os for opgaveløsning i et nærmere aftalt timetal pr. dag. Opgaverne løses af fleksjobansatte. Derudover stiller du din virksomhed til rådighed som ”øvebane” for op til 5 andre personer, der skal øve sig i at gå på arbejde. Disse personer løser opgaver i din virksomhed uden beregning; også i et nærmere aftalt antal timer.

I dette partnerskab er der altid en socialfaglig medarbejder eller kontaktperson fra Huset Venture Nordjylland til stede på din arbejdsplads sammen med deltagerne på ”øvebanen”. Din virksomhed skal kun sørge for oplæring én gang. Vi står for resten – og den daglige, håndholdte indsats overfor deltagerne.

Er der ingen af de ovenstående modeller, der passer dig? Så skræddersyer vi én.

Kontakt Charlotte Sletting Fisher på 20 53 38 54 eller CFI@hv-nord.dk og hør nærmere.