Huset Venture Nordjyllands verdensmål

Mød en af vores kunder

Unioil SupplyUnioil Supply A/S har flere års erfaring med at levere brændstofprodukter og dertil relaterede services til shippingindustrien. ”Vi har en travl hverdag, hvor resultaterne tæller”, understreger Susanne Strandgaard Larsen, der er ansvarlig for virksomhedens FleXansatte medarbejder  i Aalborg-afdelingen. 

Virksomheden har gennem længere tid været tilknyttet denne  attraktive ansættelsesordning, hvor det er muligt at holde fokus på forretningen og samtidig tage et socialt ansvar, uden at skulle spekulere på det personaleadministrative. 

”For vores virksomhed er det vigtigt, at skabe mere end økonomisk vækst. Ud over omsætning og bundlinje handler det hele tiden om at se nye muligheder – og så er det god stil at gå forrest med en positiv CSR-politik. Samtidig får vi udført en række opgaver, som vi sætter stor pris på i hverdagen”, tilføjer hun. 

Susanne Strandgaard Larsen værdsætter samarbejdet med Huset Venture Nordjylland, som tilbyder netop denne ordning. Med ordnin¬gen bliver fleksjobkandidater matchet mellem arbejdsgiver og opga¬ver således, at den enkelte virksomhed får en kompetent og stabil arbejdskraft, og samtidig minimeres det administrative arbejde. 

”Det er en god ordning, som jeg kun kan anbefale andre små og mellemstore virksomheder at bruge. Den såkaldte FleXansat-ordning er fantastisk for os som virksomhed. Vi modtager blot en månedlig faktura på de udførte timer, og får udført de opgaver, der er behov for. Det er nemt og fleksibelt – og samtidig er vi med til at tage et socialt ansvar, med hjælp fra specialister. Det betyder nemlig meget, at have en virksomhed som Huset Venture Nordjylland som samarbejdspartner”, fastslår hun.