Grafiker laver carwrapping

Logodesign

Et stærkt logo, der både skiller sig ud og er genkendeligt for kunderne, er måske den mest effektive form for markedsføring, der findes.

Din virksomheds logo fortæller om dit brand gennem former, farver og skrifttyper. Det formidler din virksomheds inderste kerne til forbrugeren.

Dit logo tager dine kunder i hånden og skaber tillid via sin genkendelighed, når din næste køber er ude på sin kunderejse – hvad end det er på nettet eller i supermarkedet.

Har du brug for et stærkt logo, hjælper vi dig gerne.

Når vi bl.a. har klarlagt din målgruppe, om dit firmanavn skal være en del af logoet, hvilke virksomhedsfarver, det skal indeholde, og hvor holdbart det skal være, er vi klar til at designe.

Vi præsenterer dig typisk for 2-3 forskellige designs, som du kan vælge imellem eller foreslå ændringer til. Og vi lover, at vi fortsætter processen indtil du kan mærke, at ”nu er det rigtigt”.

Vi designer naturligvis også visitkort, flyers, skilte, bannere, kalendere m.m. Enten som en del af en samlet designlinje, i sammenhæng med logoet, eller som enkelte marketingmaterialer.
Se også ”grafisk design”.

Kontakt Brigitta Andersen på bra@hv-nord.dk / 4178 5641 eller Pia Brix på pbr@hv-nord.dk / 5096 6688