Vil du i fleksjob?

Vi tror på, at mennesker
gerne vil arbejde

Vi kan hjælpe dig med at komme igang på arbejdsmarkedet 

Har du behov for hjælp til afklaring af dine muligheder, afprøvning af ressourcer eller til at skabe kontakt til potentielle virksomheder, har vi flere forskellige tilbud.

Vi kan hjælpe dig med at komme igang på arbejdsmarkedetVi har i øjeblikket +30 fleksjobansatte i vores forskellige afdelinger. Vi rådgiver og samarbejder også med virksomheder, når de har behov for en fleksjobber.

Med vores unikke FleXansat koncepter kan vi tilbyde virksomhederne en meget fleksibel løsning, hvor de køber serviceydelser udført af fleksjobbere.

Vi har også indgået partnerskaber med bla. IKEA og kommuner for at skabe flere job på særlige vilkår. 

Vi tilbyder også allerede tilrettelagte forløb:

Jobskaberen
Projekt Jobskaberen er et projekt som målrettet går efter at finde et job til dig. Projektet er et 13 ugers forløb som kombinerer ugentlige samtaler med virksomhedspraktik.

Jobskaberen

En virksomhedspraktik er af og til udskældt blandt ledige, men faktisk er virksomhedspraktik en rigtig god mulighed for dig over længere tid at vise en virksomhed hvad du kan. 

Det vil sige at du som fleksjobber får mulighed for at vise din berettigelse i langt højere grad end du vil kunne til en enkelt jobsamtale.

En virksomhedspraktik vil du også kunne bruge til at afprøve nye arbejdsområder andre kompetencer eller til at prøve kræfter med opgaver, du måske er lidt i tvivl om du kan løfte.

Virksomhedspraktikken er på den måde uforpligtende og giver dig rigtig mange fordele som ledig.

Ofte vil du kunne opleve at dit netværk udvides i forbindelse med en virksomhedspraktik og selvom virksomheden måske ikke lige har et job til dig, har de måske kendskab til andre som kunne have en åbning eller de kan inspirere dig til at gå helt nye veje.

Det er din sagsbehandler som visiterer dig til Jobskaberen.

Team IKEA
Forløbet er et trænings- og udviklingsforløb som foregår i IKEA. Forløbet styrker dine kompetencer og hjælper dig tættere på arbejdsmarkedet

Team IKEA

Du møder hver dag ind i IKEA og får din faste dagligdag i varehuset.

I samarbejde med Huset Venture Nordjyllands egne servicemedarbejder løser du opgaver i logistik, køkken og returvarer. Opgaverne foregår dels ”bag kulisserne” dels ude i selve butikken.

Sideløbende med timerne i IKEA får du individuelle samtaler, hvor vi arbejder med dine udfordringer og du får hjælp og redskaber til at arbejde med disse

For henvisning til forløbet kontakt din sagsbehandler