Huset Venture Nordjylland

- En socialøkonomisk virksomhed i vækst

Socialøkonomisk virksomhed

Hvad er en socialøkonomisk virksomhed

Team IKEA

I Team IKEA arbejder projektdeltagere og fleksjobbere side om side med at løse opgaver for IKEA i logistik-, køkken- og returvareafdelingen.

Teamet er opstået i 2013 på baggrund af et samarbejde mellem Rebild Kommune, IKEA og Huset Venture Nordjylland hvor formålet er, at få personer på kanten af arbejdsmarkedet tilbage eller ind på arbejdsmarkedet via et individuelt tilrettelagt projektforløb, som tager udgangspunkt i de ressourcer, den enkelte har.

Samarbejdet er en gevinst for alle parter. Som person får man unik chance for at få afklaret og arbejdet med egne kompetencer i et trygt forløb. IKEA får løst vigtige opgaver og tager et socialt ansvar, og kommunen får mulighed for at tilbyde en helt særlig træningsbane, hvor det arbejdsmarkedsrettede er i fokus samtidig med at borgeren støttes f.eks. gennem udviklende samtaler.

I Team IKEA er der pt. skabt fast arbejdsplads til ca. 3 fleksjobbere, og der arbejdes aktivt for at skabe mulighed for, at projektdeltagerne også på sigt tilbydes ansættelse i fleksjob i Huset Venture. Det tætte samarbejde med IKEA muliggør endvidere, at IKEA evt. senere kan overtage ansættelsen af fleksjobberen, såfremt begge parter ønsker det.

En hjemmeside af Huset Venture Nordjylland - Bouet Møllevej 16 - 9400 Nørresundby - Tlf: 99 30 16 16 - huset@hv-nord.dk - CVR: 30230523