Huset Venture Nordjylland

- En socialøkonomisk virksomhed i vækst

Socialøkonomisk virksomhed

Hvad er en socialøkonomisk virksomhed

”Vi skaber fleksjob gennem succesoplevelser”

Det stærke samarbejde mellem IKEA Aalborg og Huset Venture Nordjylland har endnu engang resulteret i et fleksjob for en person meget langt fra arbejdsmarkedet. Efter en vellykket periode i Huset Venture Nordjylland – først i ressourceforløb og dernæst ansættelse i Husets Team IKEA – valgte IKEA Aalborg at tilbyde Michael en ansættelse. Vejen dertil er skabt af en række succesoplevelser og en vedholdende indsats fra medarbejderne i Huset Venture Nordjylland.

Michael forklarer selv: ”Jeg har lært en masse arbejdsmæssigt, men den største udvikling har været personligt. Huset Venture Nordjylland har vendt 180 grader rundt på tingene. Jeg har lært at sætte mål, og kan i dag se, at min udvikling er sket gennem masser af succesoplevelser. Hver eneste lille succes tæller – så tør jeg prøve mere og tror mere på mig selv. Det er det, Huset Venture Nordjylland har gjort for mig. Det er det, I er så gode til!”.

”Det er stort at blive ansat i IKEA Aalborg, det er en fantastisk arbejdsplads”, fortæller Michael. ”Den dag IKEA tilbød mig jobbet, var det som om jeg blev 10 cm højere. Men det var slet ikke så stort som den dag, jeg blev ansat i Huset Venture Nordjylland. Det var min første ansættelse siden 1998. Jeg var glad og tog det – synes jeg selv – meget fint, lige indtil jeg kom ud i bilen. Så blev der råbt og skreget og jublet”.

Det tætte samarbejde mellem IKEA Aalborg og Huset Venture Nordjylland giver en unik mulighed for at skabe job under særlige vilkår.

Læs mere om Husets Team IKEA her: http://www.hv-nord.dk/index.php/team-ikea
Hvis du vil høre mere om at have fleksjobbere i sin medarbejderstab eller om at drive en socialøkonomisk virksomhed, så kontakt os på…

 

En hjemmeside af Huset Venture Nordjylland - Bouet Møllevej 16 - 9400 Nørresundby - Tlf: 99 30 16 16 - huset@hv-nord.dk - CVR: 30230523