michael10

”Jeg troede aldrig aldrig aldrig,
jeg kunne blive ansat…
Tak til Huset Venture Nordjylland!”

Den gode historie

”Jeg troede aldrig aldrig aldrig, jeg kunne blive ansat…
Tak til Huset Venture Nordjylland!”

Sådan siger Michael, der d.1. august 2017 blev ansat i IKEA Aalborg. Det er første gang i næsten 20 år, at han tjener sine egne penge. Og det er takket være en vedholdende indsats fra Huset Venture Nordjylland, det er Michael ikke i tvivl om.

”Det er stort at blive ansat i IKEA Aalborg, det er en fantastisk arbejdsplads. Den dag IKEA tilbød mig jobbet, var det som om jeg blev 10 cm højere. Men det var slet ikke så stort som den dag, jeg blev ansat i Huset Venture Nordjylland. Det var min første ansættelse siden 1998. Jeg var glad og tog det – synes jeg selv – meget fint, lige indtil jeg kom ud i bilen. Så blev der råbt og skreget og jublet, jeg teede mig som jeg ved ikke hvad”.

Michael har været en del af Huset Venture Nordjylland siden 2015, først i ressourceforløb i Husets Team IKEA og dernæst i ansættelse samme sted. ”Jeg har lært en masse arbejdsmæssigt, men den største udvikling har været personligt. Huset Venture Nordjylland har vendt 180 grader rundt på tingene. Jeg har lært at sætte mål, og kan i dag se, at min udvikling er sket gennem masser af succesoplevelser. Hver eneste lille succesoplevelse tæller – så tør jeg prøve mere, så jeg tror mere på mig selv. Det er det, Huset Venture Nordjylland har gjort for mig. Det er det, I er så gode til!”.